LÉLEK-BARÁT

Szeretettel köszöntelek a keresztény FELEKEZETMENTES tanítási blogomon! Gyújtsünk együtt mennyei kincseket, mert azt mondja az Úr, "aki nincs velem, ellenem van, és aki nem gyűjt velem, az tékozol. (Lk 11,23.)

Szentháromság – A.W. Tozer
Részlet
A szent ismerete
címő könyvéből
 
Atyáink Istene, aki világosságban trónolsz, milyen gazdag, milyen muzikális az emberi nyelv Mégis, amikor le akarjuk írni csodáidat, szavaink olyan szegényesnek látszanak és beszédünk annyira összhangtalan. Amikor három"egy Istenséged félelmetes titkát fontolgatjuk, ajkunkra tesszük a kezünk. Az égı csipkebokor elıtt nem a megértést kérjük, hanem csak azt, hogy helyesen imádjunk Téged, az egy Istent három személyben. Ámen.
 
Minden ember - a nem hívő és a szent is - a hit alapján áll, az egyik természeti törvényekben, a másik pedig Istenben hisz. Minden ember egész életén át állandóan értelmezés nélkül fogadja el a dolgokat. A legtanultabb bölcset is némaságra kárhoztatjuk egy egyszerű kérdéssel: "Mi ez?"  Az e kérdésre adott válasz örökre az ismeretlenség mélységében marad, jóval túl az ember fölfedezési képességén. "Isten ismeri az ahhoz vezető utat, Ő tudja annak lelőhelyét." (Jób.28.23) de halandó ember soha.
 
 
forrás:

 

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 247
Tegnapi: 265
Heti: 814
Havi: 4 989
Össz.: 500 893

Látogatottság növelés
Oldal: SZENTHÁROMSÁG
LÉLEK-BARÁT - © 2008 - 2024 - lelekbarat.hupont.hu

A HuPont.hu weblap készítés gyerekjáték! Itt weblapok előképzettség nélkül is készíthetőek: Weblap készítés

ÁSZF | Adatvédelmi Nyilatkozat

X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »