LÉLEK-BARÁT

Szeretettel köszöntelek a keresztény FELEKEZETMENTES tanítási blogomon! Gyújtsünk együtt mennyei kincseket, mert azt mondja az Úr, "aki nincs velem, ellenem van, és aki nem gyűjt velem, az tékozol. (Lk 11,23.)

Prófétai szó 50 évvel ezelőttről – A.W. Tozer

 

“Engedjétek meg nekem, hogy kilépjek ebből a nehéz helyzetből és prófétáljak. Látom, hogy eljön az az idő, amikor mindazok a szent emberek, akik a Szent Szellem által nyitott szemmel járnak egymás után fogják abbahagyni a világ evangelizálását. A ház elhagyatott lesz, nem lesz Istennek egyetlen embere sem közöttük, akiben Szent Szellem lakik, kimennek közülük. Hallom, amikor Jézus azt mondja…Máté 23:37-38: “Jeruzsálem, Jeruzsálem! Ki megölöd a prófétákat és megkövezed azokat, akik te hozzád küldettek, hányszor akartam egybegyűjteni a te fiaidat, miképpen a tyúk egybegyűjti kis csirkéit szárnya alá; és te nem akartad. Íme, pusztán hagyatik néktek a ti házatok.”

Az egyház mai helyzetében, aki látja a világ evangelizálásának helyzetét és nem mond le róla, az meglehetősen fanatikus. De eljön az a nap, amikor a ház elhagyatottan, pusztán fog állni és nem lesz közöttük Istennek egyetlen embere sem. Szeretnék elég sokáig élni ahhoz, hogy meglássam ezt az időt és lássam hogyan alakulnak a dolgok. Szeretném megélni, hogy meglássam azt az időt, amikor Isten szent, elválasztott és szellemi látással rendelkező emberei (férfiak és asszonyok) kijönnek az evangéliumi gyülekezetekből és megalakítják saját csoportjaikat; amikor kiszállak a süllyedő hajóból és hagyják hadd süllyedjen el a tisztátalanságban és a világiasságban; és új csónakokat hoznak létre, hogy túléljék a vihart.”

 

forrás:

https://keskenyut.wordpress.com/2013/10/30/profetai-szo-50-evvel-ezelott-a-w-tozer/

 

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 72
Tegnapi: 119
Heti: 391
Havi: 1 889
Össz.: 503 778

Látogatottság növelés
Oldal: PRÓFÉTAI SZÓ
LÉLEK-BARÁT - © 2008 - 2024 - lelekbarat.hupont.hu

A HuPont.hu weblap készítés gyerekjáték! Itt weblapok előképzettség nélkül is készíthetőek: Weblap készítés

ÁSZF | Adatvédelmi Nyilatkozat

X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »