LÉLEK-BARÁT

Szeretettel köszöntelek a keresztény FELEKEZETMENTES tanítási blogomon! Gyújtsünk együtt mennyei kincseket, mert azt mondja az Úr, "aki nincs velem, ellenem van, és aki nem gyűjt velem, az tékozol. (Lk 11,23.)

KEGYELEMOSZTÓK - Guti Tünde

 

Mélyen átjárta a szívemet, amit ma olvastam John Ortbergtől.

„Sokkal nehezebb megvonni másoktól a kegyelmet,… amikor a kereszt árnyékában időzünk…A kegyelemosztók maguktól észrevesznek dolgokat veled kapcsolatban, odafigyelnek rá… Tudod, maga a Kegyelem feküdt bepólyálva a jászolban. Maga a Kegyelem volt az, aki közöttünk lakott.”

   Mi az, ami körülvesz?

Forgalmi dugó, rohanás, kapkodás, tömeg.  Készülődés, hangos zene, vásárlási láz. Nagytakarítás, sütés-főzés. Mézeskalács illat, színes díszek az utcán, villogó fényözön.

Mivel töltődik közben a lelkünk?

Ne hagyjuk, hogy beteljesületlen elvárások, sérelmek gyűljenek halomra (eldugva életünknek egy gondosan elzárt, rejtett fiókjába), hanem szálljunk mindig lejjebb egymáshoz, alázattal, szeretettel, elengedéssel és kész szívvel a másik megértésére!

Így lesz békés és igazán bensőséges a karácsony, így marad meg a kegyelemteljes közösség az ünnepek utáni, talán szürkébb hétköznapokra is… Így láthatunk a jászolon túlra, mert azért volt karácsony, hogy legyen később kereszt!

Isten testté lett kegyelmére ragyogott rá a betlehemi csillag, és Isten kegyelme árad ránk a Golgotán. Ezért lettünk kegyelemosztók mi is.

 

ÁLDOTT BÉKÉS ÜNNEPEKET !

 

vKéptalálat a következőre: „karácsonyfa”

 

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 61
Tegnapi: 119
Heti: 380
Havi: 1 878
Össz.: 503 767

Látogatottság növelés
Oldal: KEGYELEMOSZTÓK
LÉLEK-BARÁT - © 2008 - 2024 - lelekbarat.hupont.hu

A HuPont.hu weblap készítés gyerekjáték! Itt weblapok előképzettség nélkül is készíthetőek: Weblap készítés

ÁSZF | Adatvédelmi Nyilatkozat

X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »