LÉLEK-BARÁT

Szeretettel köszöntelek a keresztény FELEKEZETMENTES tanítási blogomon! Gyújtsünk együtt mennyei kincseket, mert azt mondja az Úr, "aki nincs velem, ellenem van, és aki nem gyűjt velem, az tékozol. (Lk 11,23.)

 

 

 FÖLDRENGÉS JAPÁNBAN

http://hvg.hu/nagyitas/20110311_foldrenges_es_cunami_japanban_nagyitas

Kiáltok, Istenem, könyörülj rajtuk!

 

   Rigófütty hasítja át a békés, szombat reggeli csendet, a média pedig a tegnapi földrengésről harsog.

   Megdöbbentem és szinte ledermedtem a Japánt sújtó katasztrófa láttán! Istenfélelem és az emberek iránti mélységes szánalom járt át, mert drága életeket, nehezen összegyűjtött vagyonokat, reményteljes álmokat és lehetőségeket sodort el az ár…

   Az egyre gyakrabban bekövetkező földrengésekre adott magyarázatok és a levont következtetések egyre nyugtalanítóbbak. Már a tudósok sem rejtik véka alá tanácstalanságukat, és nyíltan hangot adnak a Földdel kapcsolatos aggodalmaiknak. (Nap mint nap terítéken vannak a várható nap- és vulkánkitörések, földrengések és más rémisztő jelenségek.)

    Bibliát olvasó emberként legtöbben tudjuk, hogy „nyög és vajúdik” a Föld. Akik hiszünk Jézus Krisztusban, jól ismerjük az utolsó időkre vonatkozó próféciáját, amiről a négy közül három evangéliumban részletes leírást találunk. Mindezeket alátámasztják a dánieli próféciák is, és megerősítik János apostol Páthmosz-szigetén kapott látomásai.

   A végidők szinte minden jelentősebb eseménye feltárul a Jelenések könyvében, legyen szó vallási tévelygésről, erkölcsi züllésről vagy természeti katasztrófáról.

   Tudjuk, hogy Jézus és később az apostolok is hivatkoztak ószövetségi próféciákra a bekövetkezendőkkel kapcsolatban. Nagyon fontos ismernünk ezeket az igéket, mert csak azokat nem tudja félrevezetni az ördög és lebénítani a jövőtől való félelem, akik telve vannak Isten örök érvényű, soha el nem múló, változhatatlan igazságaival!

   Az Úr nem akarja a bűnös ember halálát, hanem hogy megtérjen és éljen! A Sátán az, aki öl, rombol és pusztít. Gonoszságával áthatja a Földet, ami az első bűneset óta átok alatt sínylődik.

   Isten kegyelmes, évezredek óta hosszútűrését tapasztalhatja az emberiség, a Golgotán pedig olyan közel jött hozzánk, hogy ennél közelebb lehetetlen lett volna. Önmagát adta. Mindent megtett a megmentésünkért! Az Őt elutasító világ és a Föld egyetemben az Istentől való elszakadt állapota miatt kerül egyre inkább ítélet alá.

   A kegyelmi idő lejár, és – sajnos – csapások özöne fogja sújtani bolygónkat.

   Csak az menekülhet meg, aki megbánja bűneit, elfordul azoktól, megváltoztatja a gondolkodását és megtér Jézushoz.

 

forrás: Guti Tünde írása

 

 „A bölcsesség kezdete az ÚR félelme. A józan eszűek mind eszerint élnek. Az ő dicsérete örökre megmarad.“ Zsolt 111,10

„Az ÚR félelme bölcsességre int, és aki tisztességet akar, előbb legyen alázatos!“ Péld 15,33

„A felülről való bölcsesség először is tiszta, azután békeszerető, méltányos, engedékeny, irgalommal és jó gyümölcsökkel teljes, nem részrehajló és nem képmutató.“ Jak 3,17

„Ha pedig valakinek nincsen bölcsessége, kérjen bölcsességet Istentől, aki készségesen és szemrehányás nélkül ad mindenkinek, és meg is kapja.“ Jak 1,5

„A bölcsesség kezdete az ÚR félelme.”

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 10
Tegnapi: 77
Heti: 210
Havi: 1 708
Össz.: 503 597

Látogatottság növelés
Oldal: FÖLDRENGÉS
LÉLEK-BARÁT - © 2008 - 2024 - lelekbarat.hupont.hu

A HuPont.hu weblap készítés gyerekjáték! Itt weblapok előképzettség nélkül is készíthetőek: Weblap készítés

ÁSZF | Adatvédelmi Nyilatkozat

X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »