LÉLEK-BARÁT

Szeretettel köszöntelek a keresztény FELEKEZETMENTES tanítási blogomon! Gyújtsünk együtt mennyei kincseket, mert azt mondja az Úr, "aki nincs velem, ellenem van, és aki nem gyűjt velem, az tékozol. (Lk 11,23.)

Természeti esemény az utolsó figyelmeztetés a vég előtt

 

Ismételten emlékeztetlek rá, gondoljatok a végre. Az egész emberiség előtte áll, de bárki megelőzheti, mert egy ember sem képes védekezni, amikor én elhívom a földről. Újra és újra figyelmeztetlek és óvlak! Vannak jövendölések a próféták és látnokok által, amelyek szintén a Föld végére vonatkoznak.

A halálra is folyton figyelmeztetlek, amikor valaki meghal körülöttetek. De csak amikor ezekkel a gondolatokkal komolyan foglalkoztok, akkor tartotok ítéletet magatok fölött. Ekkor vetitek komoly kritika alá a magatok életvitelét, és fáradoztok, hogy még ezen a Földön tudjatok szellemi nyereséget szerezni magatoknak.

De ha NEM ÉRINTENEK benneteket ezek az óvások és figyelmeztetések, akkor a vég érkezése meglepetés lesz, és teljesen készületlenül lesztek az áldozatai.

Mikor elutasítjátok azokat az embereket, akik az én megbízásomból adnak közlést nektek, akkor azt hiszitek, szellemileg messze fölöttük álltok. Ezért már csak egy eszközöm marad, hogy hitelesnek vegyétek az oktatást, az, hogy a természeti erők figyelmeztessenek benneteket a végre. A sok hitetlen ember miatt kell felhasználnom ezt az eszközt, mert csak élnek, mintha határ nélküli lenne az ember élete a Földön. Amit szavaim nem érnek el, azt végbevihet a természeti esemény, a befelé nézést, és a tudatos hozzám fordulást is.

De az emberek azt is megtehetik, hogy még jobban küzdenek az életükért, miközben gondolatilag nekem ellenállnak. Viszont a HATALOM majd igazolja magát azok előtt, akik nem akarják elismerni. A természeti eseménynek a kihatása azért lesz olyan hatalmas, mert minden emberhez szólni akar, és gondolataikat a saját végükre akarja irányítani. Közbenyúlásomról minden ember szerezzen ismeretet – még ha az határok közt lesz is tartva, tehát nem érinti az egész Földet.

Viszont hangomat nem lehet nem meghallani - hiszen ez utolsó utalás lesz ennek a Földnek a végére, amit nemsokára utána már várni lehet. Előtte azonban csak szavakkal hirdethetem meg a vég, és ennek a természeti eseménynek a közelségét.

Ezért szolgáim ismételten megemlítik, hogy az emberiség mit várhat. A szokatlan szenvedéseket, és a szükségek idejét minden embernek el kell viselni, mert a szolgák beszédét ezek támasztják alá, hogy szavaiknak figyelmet szenteljenek. Mert majd minden ember megtapasztalhatja, hogyha HISZ BENNEM és ENGEM segítségül hív, le tudja győzni a szükséget.

Tekintettel, hogy az emberek szellemi mélyponton vannak, közbenyúlásom már nem jelent hitbeli kényszert. Úgyis értelmükkel próbálnak mindent megmagyarázni maguknak, és még most sem ismernek el olyan hatalmat, amely élet és halál felet rendelkezik. De legyen előttük nyitva minden lehetőség, ami megváltoztathatja gondolkodásukat - és az ilyen mértékű természeti esemény létre hozhatja ezt. Felhasználom tehát ezt az utolsó eszközt is. De ezzel még mindig meghagyok minden egyes embernek egy utolsó döntési lehetőséget. Tehát általa nem gyakorlok kényszerítő hatást.

Ha nem tudjátok elhinni, hogy a Föld elpusztul - akkor gondoljatok a saját végetekre. Mert már nem sok idő van hátra, hogy mindez beteljesüljön, amit folyton hirdetek.

Szeretlek benneteket, és szeretnélek megmenteni - meg akarlak óvni a szilárd anyagba való száműzetéstől. Mert ha akarja, még minden egyes ember megváltozhat.

 

----------------------------------------------------------

Istennek sok munkásra van szüksége a világ vége előtti időben.

 

 OLVASD TOVÁBB :

 

János evangélium 14/21 ígérete alapján

prófétai módon kapta és írta:

BERTHA DUDDE

http://www.berthadudde.hu/HTML/akatasztrofaj.htm

A KATASZTRÓFA LEFOLYÁSA:

http://www.berthadudde.hu/HTML/akatasztrofaj.htm#_Toc163043164

 

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 106
Tegnapi: 129
Heti: 301
Havi: 2 578
Össz.: 504 467

Látogatottság növelés
Oldal: VÉG ELŐTT
LÉLEK-BARÁT - © 2008 - 2024 - lelekbarat.hupont.hu

A HuPont.hu weblap készítés gyerekjáték! Itt weblapok előképzettség nélkül is készíthetőek: Weblap készítés

ÁSZF | Adatvédelmi Nyilatkozat

X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »