LÉLEK-BARÁT

Szeretettel köszöntelek a keresztény FELEKEZETMENTES tanítási blogomon! Gyújtsünk együtt mennyei kincseket, mert azt mondja az Úr, "aki nincs velem, ellenem van, és aki nem gyűjt velem, az tékozol. (Lk 11,23.)

Bukott angyalok

 

'Valamennyi bálvány imádása nem más, mint bukott angyalok imádása..'

Számomra e kijelentés bizony elgondolkodtató. Nem az a tény, hogy az emberiség a történelme során, és Isten keresésének eredményeképpen felsorolhatatlan számú tárgyat, élö és élettelen teremtményt ruházott fel olyan erövel, és hatalommal, amelyek öt megvédik, segitik.

Igy akarva, akaratlanul kapcsolatba került a szellemvilággal, amely által bizonyos varázslási, mágikus tevékenységet is végezhet.

Semmiképpen nem mondható ki, hogy a tárgyak, bálványok megszemélyiethetöek, hiszen az Isten helyetti imádat egy másik, Isten elleni erö hatalmának elfogadása. Egyetlené..

Amikor pedig valaki a bálványokat azonositja szellemi lényekkel, nem mást tesz, mint amikor a pogány kultuszokban minden magaslatnak vagy dombnak, tulajdonságnak és szinte mindennek saját istene volt.

Mindezen gondolkodás és tanitása viszont leleplezi, hogy megfogalmazója nem szabad a pogánykeresztény, vagyis a keresztény pogányság vallási eszméitöl.

Eredményét tekintve pedig szükségtelen félelemkeltés forrása, mikor, és ennek eredményeként mindenben a démonokat, bukott angyalokat látja. A félelem létrehozása mögött pedig mindig, önmagát szellemi erövel birónak tartó önmeghatározó, de valójában mások felett uralkodni szándékozó egyén, ...vagy gyülekezet, felekezet van. (Korban)

 

forrás:

http://korban.blogger.hu/2018/07/01/bukott-angyalok

 

 

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 241
Tegnapi: 152
Heti: 588
Havi: 2 865
Össz.: 504 754

Látogatottság növelés
Oldal: KORBAN
LÉLEK-BARÁT - © 2008 - 2024 - lelekbarat.hupont.hu

A HuPont.hu weblap készítés gyerekjáték! Itt weblapok előképzettség nélkül is készíthetőek: Weblap készítés

ÁSZF | Adatvédelmi Nyilatkozat

X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »