LÉLEK-BARÁT

Szeretettel köszöntelek a keresztény FELEKEZETMENTES tanítási blogomon! Gyújtsünk együtt mennyei kincseket, mert azt mondja az Úr, "aki nincs velem, ellenem van, és aki nem gyűjt velem, az tékozol. (Lk 11,23.)

 
Mint Noé és Lót napjaiban
 
Régen a törvényszegés „titkos bűn” volt, mindenki igyekezett rejtegetni és titokban tartani. Ma már nyílt a „törvénytiprás”, mert sok területen a bűn teljességre – uralomra – jutott a világban, és ez sajnos behatolt az egyházba is. Az emberek már nem szégyellik a bűneiket, hanem inkább a nyilvánosság előtt kérkednek vele. Minden emberi norma és törvény, ami jónak mond dolgokat, holott azt Isten igéje rossznak minősíti: nyílt törvénytiprás! Az Antikrisztus szelleme nem az igazság szelleme, hanem a törvénytiprás szelleme, ami az Antikrisztus útját készíti elő és annak megjelenésével válik teljessé. Ahhoz azonban, hogy ez meg tudjon történni előbb valamit félre kell tolnia az útból, ami ezt akadályozza. Ez a valami a Gyülekezet, ami az igazság nyílt képviseletével világosság tud lenni a világban és ellent tud állni a nyílt törvénytiprásnak, a Törvénytipró megjelenésének. Egy nyilvánvalóan hamis alapokon álló, elhitetett és a bűnt maga között megtűrő hamis egyház azonban már nem a világosság képviselője és nem akadály a megjelenő Antikrisztus számára, mert a hitetés megtörtént, az egyház paráznává vált: félre van tolva, többé nem akadály! Ennek eredménye az is, hogy egyre több „titkos” szervezet jelenik meg a nyilvánosság előtt. Már nem kell rejtőzködnie a bűn miatt, mert nyilvános lett a törvénytiprás. Nyilvánosan lehet bevinni az
iskolába az okkultizmus legkülönbözőbb fajtáit, sőt a sátánizmust, a „szabadság” és a „tolerancia” nevében; szellemileg megfertőzve ezzel a következő generációt.
 
A hitetetés hogyan működik napjainkban?
 
olvasd el:

 

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 172
Tegnapi: 152
Heti: 519
Havi: 2 796
Össz.: 504 685

Látogatottság növelés
Oldal: NOÉ NAPJAI
LÉLEK-BARÁT - © 2008 - 2024 - lelekbarat.hupont.hu

A HuPont.hu weblap készítés gyerekjáték! Itt weblapok előképzettség nélkül is készíthetőek: Weblap készítés

ÁSZF | Adatvédelmi Nyilatkozat

X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »