LÉLEK-BARÁT

Szeretettel köszöntelek a keresztény FELEKEZETMENTES tanítási blogomon! Gyújtsünk együtt mennyei kincseket, mert azt mondja az Úr, "aki nincs velem, ellenem van, és aki nem gyűjt velem, az tékozol. (Lk 11,23.)

Ki a Hamis Próféta?

 

 

 

Isten ellenfelének munkálkodása nem marad rejtve az emberek előtt. Ismeretet szerezhettek róla, és akarata szerint mindenki állást foglalhat vele kapcsolatban. Befolyása ellen védekezhettek - de alá is vethetitek magatokat neki. Szabadon dönthettek, és csak a magatok szabad akaratát kell tevékenységre indítanotok, hogy gondolkodva rajta kialakítsátok a magatok ítéletét. Azt valamennyien megállapíthatjátok, hogy Isten ellenfele a végidőben különösen tevékeny, és minden eszközzel hatalma alá akarja gyűrni az emberek lelkét. Tudomástok van róla, hogy az egész világon szégyenteljes tettek mennek végbe, és ez mind az Isten ellenfelére vezethető vissza. Erősen megdolgozza az embereket, és nagyon sokszor eléri a célját.

 

 

 

Sokkal többen megadják magukat befolyásának, mint amennyien visszautasítják. Csak azok tudnak ellenállni, akik átlátnak rajta, és elfordulnak tőle és cselvetéseitől. A rejtőzködéshez nagyon jól ért, és ezzel nagyon sok olyan embert is megtéveszt, akik nem akarnak hozzá tartozni. A fénylények ruhájába öltözködik, úgy viszi végbe csaló manővereit, és ezért sokan áldozatául esnek. 

 

Ennek ellenére mégis az egyes emberen múlik, hogy annyi világosságot teremtsen magának, amelynek segítségével nem dől be ármánykodó játékainak. Ahol már mély sötétség borítja be az embereket, azok már továbbra is megmaradnak a sötétségben, mert jól érzik magukat benne, és nem kívánják a világosságot. Ez megmagyarázza, hogy Isten ellenfele épp ott tudja zűrzavart okozó játékait folytatni, ahol az emberek gondolkodása még zavaros. Tehát megvan rá az alap, hogy mindig nagyobb tévedést lehet terjeszteni. Mert az emberek nem vesznek maguknak fáradtságot, hogy valaminek utánajárjanak, és minden gondolkodás nélkül elfogadják a legvaskosabb tévedéseket is!  A végidőben különösen heves a küzdelem a világosság és sötétség között. A sötétség már nagyon mély, nem kívánják elhagyni, mert jól érzik magukat. Így csak nagyon ritkán kapnak bejárást a világosság hordozói. A világosság nem tör magának erőszakosan utat, ezért a tévedést nem lehet kiirtani a világból.

 

 

 

Ezt csak az ember akarata viheti végbe. Ez viszont kudarcot vall, mert amint az emberi sötétben felvillan egy igazi fénysugár - az ellenfél is azonnal meggyújtja a maga vakfényeit, és az ember ezekre jobban figyel. Viszont hatásukra a szem mindinkább rosszul lát, és mind mélyebbre jut, Isten szeretetének és világosságának hivalkodástól mentes sugárzását már nem tudja felismerni.

 

 

 

Amíg teljes komolysággal nem vágyódnak az emberek a világosságra, az igazságra, az isteni szeretet sugárzására - addig az ellenfél minden felismerés nélkül hatást tud gyakorolni. Az ellenfél hatása, hogy mindig jobban eltávolítja az embereket az igazságtól, a maga hazugságait igazságnak álcázza, önmagát pedig átöltözteti a világosságból való angyalnak.

 

 

 

Itt a vég ideje, amikor nagy a hatalma. De az egyes ember megtörheti ezt a hatalmat, HA ISTENHEZ FORDUL, MAGÁT ÁTADJA NEKI, ÉS TŐLE KEGYELMET ÉS ERŐT KÉR. Ekkor elkerüli az ellenfél csapdáit. Valóban olyan világosság lesz benne, ami végtelenül boldoggá teszi.

 

Akinek füle van, hallja meg, amit a Szellem az  eklézsiának mond.

https://mennydorges.blogspot.hu/2014/10/ki-hamis-profeta.html 

 

OLVASD EL !

ŐRÍZKEDJETEK A HAMIS PRÓFÉTÁKTÓL

Máté 7:15-20

 

http://igemorzsa.hu/bibliakor-jegyzet/jezus_hegyib/36_tema.html

 

 

 

 

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 167
Tegnapi: 152
Heti: 514
Havi: 2 791
Össz.: 504 680

Látogatottság növelés
Oldal: HAMIS PRÓFÉTÁK
LÉLEK-BARÁT - © 2008 - 2024 - lelekbarat.hupont.hu

A HuPont.hu weblap készítés gyerekjáték! Itt weblapok előképzettség nélkül is készíthetőek: Weblap készítés

ÁSZF | Adatvédelmi Nyilatkozat

X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »