LÉLEK-BARÁT

Szeretettel köszöntelek a keresztény FELEKEZETMENTES tanítási blogomon! Gyújtsünk együtt mennyei kincseket, mert azt mondja az Úr, "aki nincs velem, ellenem van, és aki nem gyűjt velem, az tékozol. (Lk 11,23.)

 

Reisinger János:
Látomás az ökumenizmusról

 

Ennek a világegységnek a kimunkálásában a parázna asszony játssza a főszerepet a  maga kezében levő serleggel, annak érdekében, hog a föld királyait és a föld népességét abba az állaptba helyezze, hogy kívánják az egységet. A mai egységtörekvésekben megfigyelhetjük azt, hogy ezek nem olyan egységtörekvések, mint a középkor elején voltak. A középkor elején az emberekre felülről rákényszerítették az egységet. Ma fordított a dolog !

Ma a legkisebb embert is meg akarják nyerni arra, hogy egyezzen bele, tartsa kívánatosnak ezt az egységet. Úgy tüntetik fel, mint ha ez alulról jövő kívánság lenne, és ez félelmetes. Félelmetes azért, mert ha valaki el tud úgy hitetni tömegeket, hogy ő - a tömeg - kívánja ezt az egységet, ez létre is jön. De utána amikor ez az egység recsegve ropogva fog szétmenni, akkor mit mondjanak a szerencsétlen emberek arra, amit ők akartak? Amit az emberekre rákényszerítenek, ott az emberek mindig valamilyen feszültségben vannak azokkal a tervekkel kapcsolatban. De azokból a tervekből, amikre megnyerik, leitatva és elbódítva az embereket. Úgy, hogy maguk kívánják az egységet. Olyant, amit maguk sem tudnak, hogy mit kívánnak, de maguk kívánnak, abból hogyan kászálódjanak majd ki?

 

Ebből a leitatásból érthető, amikor ez a nagy világegység összeomlik. A Jelenések 18 fejezete ezt  mondja el - akkor az emberek a fenevad és a parázna asszony ellen fordulnak a maguk dühében és tehetetlenségében. De mit tudnak már csinálni? Ez olyan, mint ahogy ma embereket hitetnek el brókerházak és bankok ! Bizonyos dolgokba belevisznek embereket és utána csődöt jelentenek. Az ígért hozamért beadják az emberek a pénzüket, hogy sokat nyerjenek és amikor jön az összeomlás - hányszor láttunk már ilyen felvételt - tehetetlen emberek veszik körül  a brókerházat vagy a bankot. Ott állnak tüntetnek és legszívesebben és legszívesebben megölnék, azokat akik őket becsapták. A pénzüknek már nyomaveszett ! Körülbelül így gondoljuk el ezt, de nem kicsiben, hanem nagyban !

 

 

olvasd el:

http://denesotto.hu/wp-content/uploads/2016/07/reisinger-janos-latomas-az-okomenizmusrol.pdf

Hallgassátok meg:

 

Ökumenikus egységtörekvések - Fekete Dávid

 

https://www.youtube.com/watch?v=u01YzxPXdPI

Máté 24:5-ben, és e fejezetben háromszor hívta fel Jézus mindannyiunk figyelmét arra, hogy a nevében sokan jönnek és sokakat hitetnek. Világosan tudhatunk különbséget tenni ha ismerjük a Szentírás ide vonatkozó eligazítását. A szeretet hatalmas érték és Istentől jön, azonban nem arra való hogy valami fel nem ismert igazságtalanság vagy hitetés elfogadójává tegyen. 1Ján.4:1...

 

 

 

----------------------------------------------------------------------------------------------

 

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 130
Tegnapi: 147
Heti: 432
Havi: 4 607
Össz.: 500 511

Látogatottság növelés
Oldal: VILÁGEGYSÉGRŐL
LÉLEK-BARÁT - © 2008 - 2024 - lelekbarat.hupont.hu

A HuPont.hu weblap készítés gyerekjáték! Itt weblapok előképzettség nélkül is készíthetőek: Weblap készítés

ÁSZF | Adatvédelmi Nyilatkozat

X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »