LÉLEK-BARÁT

Szeretettel köszöntelek a keresztény FELEKEZETMENTES tanítási blogomon! Gyújtsünk együtt mennyei kincseket, mert azt mondja az Úr, "aki nincs velem, ellenem van, és aki nem gyűjt velem, az tékozol. (Lk 11,23.)

ASZÁLY – 2012
Isten szólongatja a magyarokat is!

 

Ügyeket intéztem ma, elmentem az egykor üde zöld pázsittal borított iskoladomb mellett is. Mindenfelé az aszály nyomait lehet látni. A fű kisült, olyan szalmasárga, mint az aratás utáni tartó. Hervadtan lógnak a falevelek is. Eszembe jutottak azok a riasztó képek, amelyek a hazai folyók, tavak vízállását mutatják be. Siralmas és megdöbbentő!

A Bibliában azt látom, hogy Isten a természeti csapásokat is felhasználta Izrael vagy más népek megfegyelmezésére. Mi a helyzet nálunk? Isten szólongatja a magyarokat is!

Hét elején az Úr szomorú csodálkozásáról olvastam, amikor embert keresett a résre, és álmélkodott, hogy nincs közbenjáró. Tegnap pedig Derek Prince prédikációját nézve, beazonosíthattam akár Magyarországot is. Feltettem magamnak a kérdést: hol állok én? Betöltöm-e az elveszettekért azt a közbenjárói szerepet, amit elvár tőlem az Úr?

Ha Isten a saját, választott népét évekig tartó szárazsággal sújtotta Illés próféta idejében, miért ne járhatna el ugyanígy másokkal szemben is?

Nemcsak az istentelen, bálványimádó kormányokat és országukat látogatja meg ítélettel, hanem azokat is, ahol a keresztyénség csupán név, emlék, esetleg történelmi vagy kulturális fogalom, és a gyakorlat már szinte semmiben nem kötődik Jézus Krisztus nevéhez.

Isten végső haragja kitöltésre készül a világszerte elhatalmasodott bűn miatt, de most még kegyelmesen ébresztget. Néha erősebben megráz, hogy megtérjünk és odaforduljunk Hozzá végre.

Aszály, erdőtűz, hurrikán, földrengés, napkitörés… természeti katasztrófák egész sorozata söpör végig gyors egymásutánban a Földön.

Keresztyének! Ismerjétek fel a végidők jeleit, Isten utolsó figyelmeztetéseit, és hirdessétek az embereknek, hogy térjenek meg, ne rohanjanak vakon a pusztulásba! A kegyelmi időszak hamarosan lejár, és a Jelenések könyve minden, félelmetes részletében beteljesül!

forrás:
Guti Tünde írása

 

Lélek-barát szövetség fényképe.

 

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 43
Tegnapi: 320
Heti: 710
Havi: 2 987
Össz.: 504 876

Látogatottság növelés
Oldal: FIGYELMEZTETŐ
LÉLEK-BARÁT - © 2008 - 2024 - lelekbarat.hupont.hu

A HuPont.hu weblap készítés gyerekjáték! Itt weblapok előképzettség nélkül is készíthetőek: Weblap készítés

ÁSZF | Adatvédelmi Nyilatkozat

X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »