LÉLEK-BARÁT

Szeretettel köszöntelek a keresztény FELEKEZETMENTES tanítási blogomon! Gyújtsünk együtt mennyei kincseket, mert azt mondja az Úr, "aki nincs velem, ellenem van, és aki nem gyűjt velem, az tékozol. (Lk 11,23.)

A sátán gyermekei - Nagy Csaba

 

 

Én úgy gondolom a sátának is vannak gyermekei és ezt nyíltan mindenki szeme láttára titkos kézjelek sokaságával kommunikálnak  egymással .Igen a sátán is küldi a maga katonáit de mit teszünk ma főleg a férfiakhoz szolok akik szemet hunynak dolgok felől.  És csak dolgoznak dolgoznak de nincs idejük az otthoni feladatokra igaz nekem most jelenleg könnyen beszélek hiszen nem dolgozom.De lesz amikor dolgozom s kevesebb lesz időm írni és gondolkodni.

Testvéreim az Úrban ne aludjatok ébresztő kemény harcban nem lazsálhatunk !

Fel kell kelned és kitartani imában és jó cselekedetekben elől járni. De mit is jelent ez számodra és számomra. Reggel felkelsz mi az első? Hát ima Istenhez fordulni őszintén kiönteni ami a szívünket nyomja és megáldani a napot és a családot és Őneki felajánlani magadat (JÉZUSNAK) neki tegyen amit jónak lát az életeddel. De mi történik később talán elestünk szerintem ez nap mint nap megesik ekkor kell igazán keresni Jézust. Nem neki van ránk szüksége Hanem fordítva. Ezt jó ha magunkba memorizálunk. Térjünk is vissza az eredeti mondani valóhoz.

Mit kell tennem hogy akár én vagy a családom a Világ befolyásától mentes legyen az életem és Jézus vegye át a kormányzást?

"Minden nap keresni Őt."  Jn 8:31-32.

 

olvasd el:

https://mennydorges.blogspot.hu/2015/02/a-satan-gyermekei-nagy-csaba.html

 

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 300
Tegnapi: 265
Heti: 867
Havi: 5 042
Össz.: 500 946

Látogatottság növelés
Oldal: SÁTÁN GYERMEKEI
LÉLEK-BARÁT - © 2008 - 2024 - lelekbarat.hupont.hu

A HuPont.hu weblap készítés gyerekjáték! Itt weblapok előképzettség nélkül is készíthetőek: Weblap készítés

ÁSZF | Adatvédelmi Nyilatkozat

X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »