LÉLEK-BARÁT

Szeretettel köszöntelek a keresztény FELEKEZETMENTES tanítási blogomon! Gyújtsünk együtt mennyei kincseket, mert azt mondja az Úr, "aki nincs velem, ellenem van, és aki nem gyűjt velem, az tékozol. (Lk 11,23.)

Derek Prince 

Mindent megrázok 1-2.rész

Melyek azok a területek, melyek megrendülhetnek?

https://www.youtube.com/watch?v=gaL_t5_Kyv8

 

xxx

Jézusnak ama végső nagy dicsőséges megjelenésével lelepleződik az Isten, láthatóvá válik, hogy Isten valóban az igazságosságnak, a békességnek, az örömnek, a szeretetnek, a tisztaságnak, az irgalmasságnak az Istene, és ímé mindazokat, akiknek a cselekedeteiben átsugárzott valami az Isten igazságosságából, békességéből, örömet okozó szeretetéből, irgalmas jóságából, azokat Jézus mint egy hatalmas lelki mágnes magához vonzza, be az Ő mennyei dicsőségébe, mint akik Őhozzá tartoznak. Tehát aki enni adott az éhezőnek, inni a szomjúhozónak, aki meglátogatta a beteget, megvigasztalta a nyomorúságba esettet, befogadta a hontalant, felöltöztette a ruhátlant, - tehát akiknek az embertársaikkal szemben való magatartásukban ez a Jézusi lelkület, ez a Krisztusi könyörülő szeretet már eddig is élt, működött: azok örökölni fogják azt az országot, azaz örökre részesei lesznek annak a világnak, amelyikben az örök Szeretet, az Örök Békesség, az örök Jóság: Jézus, az Isten uralkodik!

 

Ebből viszont természetesen következik, hogy akik számára pedig idegen volt az a Jézusi lelkület, amelyik megkönyörül a másikon, segítő szeretettel hajlik le az elesetthez, - aki számára ez a Krisztusi magatartás idegen vagy ismeretlen volt: azt pedig ugyanez a hatalmas lelki mágnes, mint tőle idegen elemet, eltaszítja... Mit is keresnének az Ő irgalmas szeretetének a világában azok, akiknek a számára ez a világ mindig is idegen volt?!

 

Az ítélet nemcsak felmentést, hanem elmarasztalást is jelenthet. Mint ahogyan a mágnes nemcsak vonz, hanem taszít is. Az a hatalmas Valaki, aki elé odagyűjtetnek majd mind a népek, nemcsak olyat mond majd, hogy “Jertek én Atyámnak választottai...”, hanem olyat is, hogy “Távozzatok tőlem!” Tehát abban az ítéletben nemcsak üdvösség van, hanem kárhozat is.

 

“Jön a harag napja lánggal,
végez majd a rossz világgal,
Hogy remeg majd holt és élő,
hogyha jön a bűnítélő,
minden tettet számonkérő...”

 

Jézusnak az egyik legcsodálatosabb, leghatalmasabb ígérete: “Bizony, bizony mondom néktek, hogy aki az én beszédemet hallja, és hisz Annak, Aki engem elbocsátott. örök élete van! És nem megy a kárhozatra, hanem általment a halálból az életre! Bizony-bizony mondom néktek, hogy eljő az idő, és az most van, mikor a halottak hallják az Isten Fiának szavát, és akik hallják: ÉLNEK!” Jn5,24-25

 

forrás:

A jövő, mint ítélet c. írás alapján - Dr.Joó Sándor

 

 

 

 

 

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 284
Tegnapi: 152
Heti: 631
Havi: 2 908
Össz.: 504 797

Látogatottság növelés
Oldal: MEGRÁZÁS !
LÉLEK-BARÁT - © 2008 - 2024 - lelekbarat.hupont.hu

A HuPont.hu weblap készítés gyerekjáték! Itt weblapok előképzettség nélkül is készíthetőek: Weblap készítés

ÁSZF | Adatvédelmi Nyilatkozat

X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »