LÉLEK-BARÁT

Szeretettel köszöntelek a keresztény FELEKEZETMENTES tanítási blogomon! Gyújtsünk együtt mennyei kincseket, mert azt mondja az Úr, "aki nincs velem, ellenem van, és aki nem gyűjt velem, az tékozol. (Lk 11,23.)

Alaptörvény elemzése

Hit, vagy kételkedés ?

Kiút az Ítéletből

 

https://www.youtube.com/watch?v=z249kCFMrOo

 

ALAPTÖRVÉNY POGÁNY-, BÁLVÁNYIMÁDÓ NEMZETI HITVALLÁSA. ISTEN TÍZPARANCSOLATÁNAK TÖRVÉNNYEL A NEMZETRE KÉNYSZERÍTETT MEGRONTÁSA MAGYARORSZÁGON, ÉGIG ÉRŐ BŰN A BIBLIÁBAN.

BÁLVÁNYIMÁDÁS A NEMZETI ÁTOK FORRÁSA.

 

„Nevezd nevét JÉZUSNAK, mert Ő szabadítja meg népét bűneiből!”

Máté 1:21.

Az egész Nagyboldogasszony és Mária kultusz a Szent Korona Tannal, egy rendkívül magas fokon kidolgozott  csapda.

 

"Elvész az én népem, mivelhogy tudomány nélkül való. Mivelhogy te megvetetted a tudományt, én is megvetlek téged, hogy papom ne légy. És mivelhogy elfeledkeztél Istened törvényéről, elfeledkezem én is a te fiaidról." (Hós. 4:6,) 

"Én, az Úr, vagyok a te Istened, aki kihoztalak téged Egyiptomnak földjéről, a szolgálat házából. 3 Ne legyenek neked idegen isteneid én előttem. 4 Ne csinálj magadnak faragott képet, és semmi hasonlót azokhoz, amelyek fenn az égben, vagy amelyek alant a földön, vagy amelyek a vizekben a föld alatt vannak. 5 Ne imádd és ne tiszteld azokat; mert én, az Úr a te Istened, féltőn szerető Isten vagyok, aki megbüntetem az atyák vétkét a fiakban, harmad és negyedíziglen, akik engem gyűlölnek. 6 De irgalmasságot cselekszem ezeriziglen azokkal, akik engem szeretnek, és az én parancsolataimat megtartják." (2.Móz. 20:2-6,)

 

Thiatira - Jezabeli, parázna, bálványimádó gyülekezet 

Ez a gyülekezet az Úr Jézus visszajövetelig tart

https://www.youtube.com/watch?v=HpjGORCiDgI

 

"Pártütő nép ez" - Prófétai üzenet a végidők gyülekezeteihez

https://www.youtube.com/watch?v=QfZDgpTWkys

"Mert pártütő nép ez, apát megtagadó fiak, fiak, kik nem akarják hallani az Úr törvényét; Kik ezt mondják a látóknak: Ne lássatok; és a prófétáknak: Ne prófétáljatok nekünk igazat, beszéljetek kedvünk szerint valókat, prófétáljatok csalárdságokat! Hagyjátok el az utat, térjetek le már ez ösvényről, vigyétek el előlünk Izraelnek Szentjét!"

(Ézs. 30:9-11,) 

"A seregek Urát: Őt szenteljétek meg, Őt féljétek, és Őt rettegjétek! És Ő nektek szenthely lesz; de megütközés köve és botránkozás sziklája Izrael két házának, s tőr és háló Jeruzsálem lakosainak. Melyben megütköznek köztük sokan, s elesnek és összetöretnek; tőrbe esnek és megfogatnak! Kösd be e bizonyságtételt, és pecsételd be e tanítást tanítványaimban!"

(Ézs. 8:13-16)

további előadások:

https://www.youtube.com/channel/UCukdPE_qjJa9z9-fFfaMXPQ

 

 

 

 

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 32
Tegnapi: 119
Heti: 351
Havi: 1 849
Össz.: 503 738

Látogatottság növelés
Oldal: KIÚT ÍTÉLETBŐL
LÉLEK-BARÁT - © 2008 - 2024 - lelekbarat.hupont.hu

A HuPont.hu weblap készítés gyerekjáték! Itt weblapok előképzettség nélkül is készíthetőek: Weblap készítés

ÁSZF | Adatvédelmi Nyilatkozat

X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »