LÉLEK-BARÁT

Szeretettel köszöntelek a keresztény FELEKEZETMENTES tanítási blogomon! Gyújtsünk együtt mennyei kincseket, mert azt mondja az Úr, "aki nincs velem, ellenem van, és aki nem gyűjt velem, az tékozol. (Lk 11,23.)

ISTENKERESÉS

 

http://bibliacentrum.hu/kereses?kereses=istenkeres%C3%A9s

 

 

“Kérjetek és adatik néktek; keressetek és találtok; zörgessetek és megnyittatik néktek. Mert a ki kér, mind kap; és a ki keres, talál; és a zörgetőnek megnyittatik. Avagy ki az az ember közületek, a ki, ha az őfia kenyeret kér tőle, követ ád néki? És ha halat kér, vajjon kígyót ád-e néki? Ha azért ti gonosz létetekre tudtok a ti fiaitoknak jó ajándékokat adni, mennyivel inkább ád a ti mennyei Atyátok jókat azoknak, a kik kérnek tőle?! A mit akartok azért, hogy az emberek ti veletek cselekedjenek, mindazt ti is úgy cselekedjétek azokkal; mert ez a törvény és a próféták.”

 

Addig kérjetek, míg megkapjátok Istent, addig keressetek, míg megtaláljátok azt, aki önmagára mondta: “Én vagyok az út”Jn 14,6.

Addig zörgessetek, míg megnyílik az a szív, amelyikben Jézus szava szerint Ő maga az ajtó. Így válik az imádság olyan erővé, amely átsegít nehézségeken, amely által meg lehet mászni áthághatatlan hegyeket, el lehet végezni lehetetlen dolgokat, el lehet viselni az elviselhetetlen terheket. Mert maga az élőIsten munkálkodik velünk és bennünk, ha így imádkozunk.

A világ egyik legnagyobb intelligenciájú embere, egy világszerte ismert hívőember mondta egyszer: “Imádságomban ritkán kérek egyes dolgokat, egyre inkább Istent kérem önmagáért, azért a bizonyosságért, hogy az én akaratom és az Övé ne térjenek el egymástól. Ha ez így van, akkor tudom, hogy mindazt megkapom, amire szükségen van.”

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 127
Tegnapi: 152
Heti: 474
Havi: 2 751
Össz.: 504 640

Látogatottság növelés
Oldal: ISTENKERESÉS
LÉLEK-BARÁT - © 2008 - 2024 - lelekbarat.hupont.hu

A HuPont.hu weblap készítés gyerekjáték! Itt weblapok előképzettség nélkül is készíthetőek: Weblap készítés

ÁSZF | Adatvédelmi Nyilatkozat

X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »