LÉLEK-BARÁT

Szeretettel köszöntelek a keresztény FELEKEZETMENTES tanítási blogomon! Gyújtsünk együtt mennyei kincseket, mert azt mondja az Úr, "aki nincs velem, ellenem van, és aki nem gyűjt velem, az tékozol. (Lk 11,23.)

Ellen Gould White írásai

Ki volt Ellen G. White? Miért tulajdonítanak milliók különös értéket írásainak? Röviden szólva, olyan különös kegyelmi ajándékokkal megáldott nő volt, ki hosszú élete alatt (1827-1915) elsősorban írásaival járult hozzá sokak lelki fejlődéséhez.

Ellen G. White életében 26 könyvet és 5000 cikket publikált. Kéziratai azonban 55 000 oldalt tesznek ki, és a belőlük készített gyűjteményekkel együtt már több mint száz könyv viseli nevét. A világon az ő könyveit fordították le a legtöbb nyelvre. Ezek a művek a vallásos élet kérdésein túl felölelik az egészség, a nevelés és számos más humán tudomány területét is. Legismertebb műve az eredményes keresztény életről szól, és 135 nyelvre fordították le Jézushoz vezető út címmel.

A magyarra lefordított könyvek listája, természetesen nem teljes, de szertném folyamatosan bővíteni. A könyvek letölthetők PDF és EPUB formátumban is. Ez utóbbi használható, úgy Androidos, mint IOS-es mobil eszköözökön is.

"Boldog, aki olvassa, és akik hallgatják e prófétálásnak beszédeit, és megtartják azokat, amelyek megírattak abban; mert az idő közel van." - Jel. 1:3!

 

Könyveit itt olvashatod:

http://www.adventistaszolokma.net/egw-irasai.html

 "Ingyen vettétek, ingyen adjátok" Mate 10:8

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 160
Tegnapi: 213
Heti: 692
Havi: 2 190
Össz.: 504 079

Látogatottság növelés
Oldal: Ellen G.White írásai
LÉLEK-BARÁT - © 2008 - 2024 - lelekbarat.hupont.hu

A HuPont.hu weblap készítés gyerekjáték! Itt weblapok előképzettség nélkül is készíthetőek: Weblap készítés

ÁSZF | Adatvédelmi Nyilatkozat

X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »