LÉLEK-BARÁT

Szeretettel köszöntelek a keresztény FELEKEZETMENTES tanítási blogomon! Gyújtsünk együtt mennyei kincseket, mert azt mondja az Úr, "aki nincs velem, ellenem van, és aki nem gyűjt velem, az tékozol. (Lk 11,23.)

HAMIS PRÓFÉTÁK

 

Minden veszély a hitetéssel, a megtévesztéssel kezdődik. A törvénytipró, a veszedelem fia megjelenését előkészítő antikrisztusi szellem a „gonoszság minden csalárdságával” felfegyverkezve igyekszik megtéveszteni a választottakat is és akik „nem fogadják be az igazság szeretetét az üdvösségükre”, azok el fognak veszni, sőt Isten a „tévelygés erejét bocsátja rájuk, hogy higgyenek a hazugságban” (2 Thesszalinika 2.8-12)

Legyünk tehát éberek, mindent vizsgáljunk meg és az igazsághoz megalkuvás nélkül ragaszkodva, gyűlölve a hamisságot „igazságban és szellemben imádjuk az Atyát.”

Az emberek szívesebben hallgatják Isten ellenfelét, mert az megkérdőjelezi a hamarosan bekövetkező pusztulást, a régi elmúlását, és az új érkezését. Az emberekkel elhiteti, hogy MAGUK HATÁROZHATJÁK MEG JÖVŐJÜKET. ERRE AZ ELŐNYRE VÁGYÓDNAK, és már ezen is felismerhető a sátáni tevékenység. Elhiteti, hogy fel lehet tartóztatni az Isteni Megváltó Terv kivitelezését - vagy más irányba lehet fordítani. Ez is a vég jeleihez tartozik.

Isten ellenfele még sok támadást intéz az igazság ellen. Különösen ott lesz tevékeny, ahol nincs ellenállás azáltal hogy az abszolút igazságra törekednének az emberek. Ott könnyű a dolga, ott a hazugságát nem ismerték fel. De nem tud megtéveszteni ott, ahol Istenért és igazságáért tevékenykednek. Ezeket Szellemem megvilágosítja, és ezért állandóan képesek megkülönböztetni az igazságot a tévedéstől.

 

 

Két végzetes csapda - Mai hamis próféták felismerése

 https://www.youtube.com/watch?v=YEre2wGhM2s

2. RÉSZE

https://www.youtube.com/watch?v=U7b42k7i8ek&t=2s

Elragadtatás mint egy tőr

Hit Gyülekezete leleplezi önmagát

https://www.youtube.com/watch?v=P8_vcYPREHY

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 47
Tegnapi: 320
Heti: 714
Havi: 2 991
Össz.: 504 880

Látogatottság növelés
Oldal: CSAPDÁK
LÉLEK-BARÁT - © 2008 - 2024 - lelekbarat.hupont.hu

A HuPont.hu weblap készítés gyerekjáték! Itt weblapok előképzettség nélkül is készíthetőek: Weblap készítés

ÁSZF | Adatvédelmi Nyilatkozat

X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »