LÉLEK-BARÁT

Szeretettel köszöntelek a keresztény FELEKEZETMENTES tanítási blogomon! Gyújtsünk együtt mennyei kincseket, mert azt mondja az Úr, "aki nincs velem, ellenem van, és aki nem gyűjt velem, az tékozol. (Lk 11,23.)

Isten igazságainak mélységei a bibliában

 

A babiloni misztérium vallást napjainkban Római egyesített vallásnak hívják, más néven a kereszténységnek.


Miért hordanak keresztet a hollywoodi sztárok és énekesek, akik nyilvánvalóan istentelen életet élnek?


A sátántól eredő "szabadság van, bármit tehetsz" hazugságának igazi oka és ennek következménye.
Prometeus történetének lényege.
A kereszténység eltüntetése és az új luciferi vallás bevezetése.


Bűn-e a tetoválás?
Az Új Világ Rend jövő inkvizíciója.
Sátánnak is van templom, ahol őt imádják istenként az emberek tudtukon kívül.
Az elő-elragadtatás tan önző hazugsága!
Mit jelent az hogy a 24 vén leborul Isten előtt?


Miért engedte Krisztus és mit jelent az, hogy valaki leborult előtte?

 

Hallgassátok meg:

https://www.youtube.com/watch?v=l0cM-nUq2JA

 

Tetoválás és a Biblia

László Trencsényi

Tetoválás és piercing - ártatlan divat? Becslések szerint Németországban már több mint hárommillió ember tetováltatta magát, és ez a szám állandóan emelkedik. A kígyóktól, tündérek és halálfejektől el a rózsákig ezerféle motívum létezik. Ezek a - divatos kifejezéssel nevezett - tetoválások különösen a fiatalok körében nagyon népszerűek. Az egyik napilap már 1996-ban ezt írta – „Bőrre menő képek" címmel: „A testkultusz rajongói a mintegy 2000 tattoo-stúdióban keresik az új kihívásokat, a végső kábulatot. Minden megengedett, ami tetszik; testfestészet (body painting), orrgyűrűk, piercing (testékszer) a test bármely részén.”
Egyidejűleg egyre bizarrabb formában kínálják ezeket a dolgokat, melyek részben fájdalmasak is. Az egyik irányzat a „branding” amelynél az „áldozatoknak" elég sokat el kell viselniük, amikor egy 1000 °C -ra felhevített pecsétet nyomnak a bőrükre. A még keményebbek számára létezik a „tuckering”, melynek során fémkapcsokat szúrnak a bőrbe. Divatba jött az orrba, a köldökbe vagy az intim testrészekbe szúrt gyűrű.

A tetoválást amit korábban büntetés, megalázás, csonkítás, rabszolgák megjelölésének módszereként alkalmaztak, és így is tartottak számon, az ma „menőnek" számit, és növekvő számú rajongói táborra tesz szert. Elképzelhető, hogy ez az irányzat annak a Jele, hogy az ember tudatosan vagy nem tudatosan rabszolgaként valaki másnak a rendelkezésére bocsátja magát?
A Biblia beszél egy láthatatlan rabszolgatartó létezéséről, aki a által magához láncolja az embereket, és akit „e világ istene” névvel is illet (János 8,44 és 2Korinthus 4,4).

„Aki elvesznek, akikben e világ istene megvakította a hitetlenek elméit, hogy ne lássák a Krisztus dicsőséges evangyéliomának világosságát, Aki az Isten képe.” 2Korinthus 4,4

Az Úr Jézus mondja: „Ti az ördög atyától valók vagytok, és a ti atyátok kívánságait akarjátok teljesíteni. Az emberölő volt kezdettől fogva, és nem állott meg az igazságban, mert nincsen őbenne igazság. Mikor hazugságot szól, a sajátjából szól; mert hazug és hazugság atyja.” János ev. 8,44

A tetoválás korábban az alvilág védjegye volt, és különösen az elítélt rabok alkalmazták előszeretettel. Ezeket a szokásokat a természeti népektől vették át, akik mindenekelőtt vallási és kultikus okokból végeztek ilyesfajta beavatkozásokat a bőrükön. Isten Igéje kifejezetten megtiltja a test bevagdosását is (3Mózes 19,28; 21,5), ami a mai kifejlett technikák és módszerek elődjének tekinthető.
„Ti az Úrnak, Isteneteknek a gyermekei vagytok. Ne vagdaljátok hát össze magatokat halottakért, a homlokotok fölött se nyírjátok le a hajatokat.” (5Mózes 14,1)
A 3Mózes 19:28 szó szerinti fordítása így hangzik: „Testeteket a holt emberért meg ne hasogassátok, se égetéssel magatokat meg ne bélyegezzétek. Én vagyok az Úr.”
Az 1600-as években készült KJV (King James Version) bibliafordítás szerint: „Ne … bélyegezz jeleket magadra!”

A tetoválás terjedése együtt jár a pogány, ezoterikus áramlatok felvirágzásával. Ennél fogva figyelemre méltó, hogy a Biblia Istennek a népek feletti ítéletével kapcsolatban beszél ezekről a praktikákról (Jeremiás 41,5; 48,37}. Ezért a keresztényeknek tartózkodniuk kell a tetoválás bármilyen formájától!
Az egyik tájékoztató füzet így ír erről a témáról: „Lelkigondozók a megmondhatói, hogy azok a tetovált emberek, akik Krisztushoz találnak, újra meg újra „ösztönösen” érzik, hogy bőrrajzolataik nem illenek Isten gyermekeiként elfoglalt helyzetükhöz.”

A Jelenések könyvében szerepel egy prófécia, miszerint az utolsó időkben sokan magukra veszik a fenevad bélyegét. Tehát bárhogyan is történik majd az emberek megjelölése, egyfajta „globális tetoválásra” kerül sor. „Azt is teszi mindenkivel, kicsinyekkel és nagyokkal, gazdagokkal és szegényekkel, szabadokkal és szolgákkal, hogy az ő jobb kezükre vagy a homlokukra bélyeget tegyenek. És hogy senki se vehessen, se el ne adhasson semmit, hanem csak akin a fenevad bélyege van, vagy neve, vagy nevének száma.” (Jelenések 13,16-17)
„És harmadik angyal is követé azokat, mondván nagy szóval: Ha valaki imádja a fenevadat és annak képét, és bélyegét felveszi vagy homlokára vagy kezére. Az is iszik az Isten haragjának borából…. És az ő kínlódásuknak füstje felmegy örökkön örökké; és nem lesz nyugalmuk éjjel és nappal, akik imádják a fenevadat és annak képét, és ha valaki az ő nevének bélyegét felveszi.” (Jelenések 14,9-11) Sajnos a dolgok mai állása alapján az a benyomásunk, hogy ebben a nemzedékben egyre kisebb lesz a tartózkodás egy ilyesfajta „megbélyegzéssel” szemben.

 

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 156
Tegnapi: 147
Heti: 458
Havi: 4 633
Össz.: 500 537

Látogatottság növelés
Oldal: ISTEN IGAZSÁGAI
LÉLEK-BARÁT - © 2008 - 2024 - lelekbarat.hupont.hu

A HuPont.hu weblap készítés gyerekjáték! Itt weblapok előképzettség nélkül is készíthetőek: Weblap készítés

ÁSZF | Adatvédelmi Nyilatkozat

X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »