LÉLEK-BARÁT

Szeretettel köszöntelek a keresztény FELEKEZETMENTES tanítási blogomon! Gyújtsünk együtt mennyei kincseket, mert azt mondja az Úr, "aki nincs velem, ellenem van, és aki nem gyűjt velem, az tékozol. (Lk 11,23.)

ISTEN ORSZÁGÁNAK KIÉPÍTÉSE - DR. SOMODY IMRE

ELŐADÁSA

 

A Centrál Imareggelit nemzetünkért érzett hívő keresztény felelősségtudatunktól és őrálló tisztünktől vezéreltetve, vezetők, üzletemberek, politikusok és szolgáló testvérek közös imádsága és együttgondolkodása céljából indítottuk útjára.

Az elmúlt évtizedek megtapasztalása mentén sok százezer, millió honfitársunkkal közösen döbbenten érzékeltük mi is, hiába vált "puhábbá" és nyitottabbá a kommunista rendszer, hiába váltotta fel a demokratikus kapitalizmus és hiába zártuk le – többé kevésbé – a rendszerváltást.

Magyar Emberként továbbra sem érezzük magunkat igazán boldognak, a jövőnk bizonytalan, ködbe vész. Szeretnénk jók lenni, szeretnénk ha szeretnének, ha kiszámítható jövőt ígérhetnénk utódainknak. De hiányzik ehhez az alap, nem leljük, amire építhetnénk a derűs, kiegyensúlyozott jelent és a bíztató, vállalható jövőt. Ezért kell imádkoznunk és szeretetben közösen gondolkodnunk. A keresztény lét arra ad példát, hogy az ember egész életét akarja Krisztusban tölteni. Feladatunk, hogy lelki és szakmai megújulást valósítsunk meg.


Hisszük és valljuk, ÉLŐ ISTEN megmutatta és megfogalmazta milyen életvitel mellett találhatjuk meg igazi emberi valónkat, mik az alapértékei az Isten által teremtett embernek. Azt is gondoljuk, azért teremtett Isten bennünket most és ide, mert itt van dolgunk, a mai Magyarországon. Életvitelünkkel, mindennapi cselekedeteinkkel kell hitet tennünk Urunk mellett. Ránk bízott javainkat az Úr szolgálatában jó sáfár módjára kell használjuk.

Aktuális

2014-ben a Central Imareggeli a "vezetés" témakörrel foglalkozott. Lebilincselő előadásokat hallgattunk az államférfiúi léttől kezdve a vezető szíve kérdéséig.

2015-ben továbblépve a nemzet működésének fő témáit járjuk körbe, keresve – többek között – az oktatás, a kormányzás vagy az egészségügy Krisztusi alapvetéseit. Ebben a folyamatban tevékenységünk szorosan összekapcsolódik az Országműhely munkájával. Az Imareggeli őrtálló funkciót lát el az Országműhely alapértékeinek meghatározása során.

https://www.youtube.com/watch?v=Y1YPBKq4YD8

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 73
Tegnapi: 147
Heti: 375
Havi: 4 550
Össz.: 500 454

Látogatottság növelés
Oldal: ISTEN ORSZÁGA
LÉLEK-BARÁT - © 2008 - 2024 - lelekbarat.hupont.hu

A HuPont.hu weblap készítés gyerekjáték! Itt weblapok előképzettség nélkül is készíthetőek: Weblap készítés

ÁSZF | Adatvédelmi Nyilatkozat

X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »