LÉLEK-BARÁT

Szeretettel köszöntelek a keresztény FELEKEZETMENTES tanítási blogomon! Gyújtsünk együtt mennyei kincseket, mert azt mondja az Úr, "aki nincs velem, ellenem van, és aki nem gyűjt velem, az tékozol. (Lk 11,23.)

Isten az élet forrása, s nekünk csak annyiban lehet életünk, amennyiben vele állunk közösségben...

Csak akkor lehetséges, hogy az Úr életet adjon, ha Istennek adjuk át akaratunkat... 

”Mert megjelent az Isten idvezítő kegyelme minden embernek, A mely arra tanít minket, hogy megtagadván a hitetlenséget és a világi kívánságokat, mértékletesen, igazán és szentül éljünk a jelenvaló világon” Titus 2,11-12

A felhívásban az üzenet, mint Isten népéhez szól, hogy hirdessük Isten szeretetét, igazságát, kegyelmét, a Jelenések könyvének három angyalának üzenetét. Isten népe, akik megtartják Isten parancsolatait és Jézus Krisztus bizonyságtételét.

"A világ körülöttünk szétesőben van, politikailag, gazdaságilag, társadalmilag, a vallás és a természetvilágában egyaránt. Jézus hamarosan eljön. Ne essünk az ördög csapdájába, hogy megkérdőjelezzük azt a tényt, hogy Krisztus eljövetele hamarosan itt van. Péter apostol azt mondja, hogy az utolsó napokban az emberek saját vágyaikat követik és ezt mondják: "Hol van az ő eljövetelének ígérete?" Az Úr nem késik az Ő eljövetelének beteljesítésével, hanem hosszan vár érettünk,mert nem akarja senki pusztulását, hanem hogy mindenki inkább bűnbánatra térjen."

"Kövessétek a szeretetet, kívánjátok a szellemi ajándékokat, leginkább pedig, hogy prófétáljatok." 1. Korintus 14:1

Pünkösdi üzenet Isten népének:

https://www.youtube.com/watch?v=eGdAAlSloZw

 

 

 

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 146
Tegnapi: 337
Heti: 1 150
Havi: 3 427
Össz.: 505 316

Látogatottság növelés
Oldal: PÜNKÖSDI ÜZENET
LÉLEK-BARÁT - © 2008 - 2024 - lelekbarat.hupont.hu

A HuPont.hu weblap készítés gyerekjáték! Itt weblapok előképzettség nélkül is készíthetőek: Weblap készítés

ÁSZF | Adatvédelmi Nyilatkozat

X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »